Miltus išsijuoti. Į miltus įtarkuoti sviestą, sudėti grietinę, pasūdyti. Tešlą išminkyti, suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 20 min. Įdaras: grybus supjaustyti, sūrį sutarkuoti. Grietinę sumaišyti su kiaušiniais ir sūriu, suberti grybų prieskonius, sudėti grybus ir išmaišyti. Kepimo indą ištepti aliejumi ir įdėti tešlą, išlyginti, pabadyti šakute, ant tešlos dėti įdarą. Kepti 40 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Miltus išsijuoti. Į miltus įtarkuoti sviestą, sudėti grietinę, pasūdyti. Tešlą išminkyti, suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 20 min. Įdaras: grybus supjaustyti, sūrį sutarkuoti. Grietinę sumaišyti su kiaušiniais ir sūriu, suberti grybų prieskonius, sudėti grybus ir išmaišyti. Kepimo indą ištepti aliejumi ir įdėti tešlą, išlyginti, pabadyti šakute, ant tešlos dėti įdarą. Kepti 40 min. 200 laipsnių orkaitėje.