INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
- 120 gramų cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 250 gramų vaisių (džiovinti su riešutais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiovintus vaisius supjaustyti gana stambiais gabalais, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą ir perkoštą sviestą, džiovintus vaisius bei riešutus.
Išmaišytą tešlą sudėti į kepimo indą ir kepti 35-45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Autorius: http://forelle.blogas.lt