• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
  • 120 gramų cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 250 gramų vaisių (džiovinti su riešutais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus vaisius supjaustyti gana stambiais gabalais, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą ir perkoštą sviestą, džiovintus vaisius bei riešutus.
    Išmaišytą tešlą sudėti į kepimo indą ir kepti 35-45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
  • 120 gramų cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 250 gramų vaisių (džiovinti su riešutais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus vaisius supjaustyti gana stambiais gabalais, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą ir perkoštą sviestą, džiovintus vaisius bei riešutus.
    Išmaišytą tešlą sudėti į kepimo indą ir kepti 35-45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų