• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 90 gramų miltai
  • 60 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (balti)
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos (milteliai)
  • 1 pakelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek sviesto
  • 300 gramų braškių
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 90 gramų miltai
  • 60 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (balti)
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos (milteliai)
  • 1 pakelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek sviesto
  • 300 gramų braškių
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus kartu su kepimo milteliais ir kakava persijokite. .Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakite iki purumo. Dėkite po šaukštelį plakinio į miltus ir atsargiai sumaišykite.
  2. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.Tešlą supilkite į formą ir 20 min. kepkite 180°C temp. orkaitėje.
  3. Želatiną su 150 ml vandens paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Išbrinkintą pamaišydami kaitinkite iki užvirimo, bet neužvirinkite.Atvėsinkite
  4. Braškes sutrinkite plakikliu.Grietinėlę išplakite su cukrumi,sumaišykite su braškėmis,supilkite želatiną,viską atsargiai sumaišyti.
    Biskvitą atvėsinti.
  5. Į formą su biskvitu supilkite braškių masę ir 4 val palaikykite šaldytuve,kad užstingtų

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų