REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus kartu su kepimo milteliais ir kakava persijokite. .Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakite iki purumo. Dėkite po šaukštelį plakinio į miltus ir atsargiai sumaišykite.
- Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.Tešlą supilkite į formą ir 20 min. kepkite 180°C temp. orkaitėje.
- Želatiną su 150 ml vandens paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Išbrinkintą pamaišydami kaitinkite iki užvirimo, bet neužvirinkite.Atvėsinkite
- Braškes sutrinkite plakikliu.Grietinėlę išplakite su cukrumi,sumaišykite su braškėmis,supilkite želatiną,viską atsargiai sumaišyti.
Biskvitą atvėsinti. - Į formą su biskvitu supilkite braškių masę ir 4 val palaikykite šaldytuve,kad užstingtų
REKLAMA