• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės medaus
  • 300 gramų miltai
  • 200 gramų pieno
  • 200 gramų aguonų
  • 50 gramų sviesto 82%
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 gramai mielių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės medaus
  • 300 gramų miltai
  • 200 gramų pieno
  • 200 gramų aguonų
  • 50 gramų sviesto 82%
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 gramai mielių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus maišau su mielėmis, pilu pieną, dedu cukrų ir minkau tešlą. Miltų, jeigu reikia, imti daugiau, kad tešla tiktų minkyti. Palieku 1 valandai šiltai, kad pakiltų.
  2. Aguonas sumaišau su medumi.
  3. Kočioju tešlos lakštą, dedu sluoksnį aguonų ir susuku volelį.
  4. Dedu į sviestu pateptą kepimo skardą, palieku 1 valandai pakilti ir kepu apie 20 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų