Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įdedame kakavą ir vėl suplakame (kakavos galite įdėti ir daugiau, kad gautųsi kaip tikras „Negras“). Po to dedame 6 pilnus šaukštus miltų, įdedame nugesintą sodą ir vėl suplakame. Toliau dedame grietinę, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišome. Tešlą supilame į aliejumi pateptą skardą ir dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus!
Autorius: Emilija
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
5 valgomieji šaukštai kakavos
3 vienetai kiaušinių
6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos (gesinta)
200 gramų grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įdedame kakavą ir vėl suplakame (kakavos galite įdėti ir daugiau, kad gautųsi kaip tikras „Negras“). Po to dedame 6 pilnus šaukštus miltų, įdedame nugesintą sodą ir vėl suplakame. Toliau dedame grietinę, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišome. Tešlą supilame į aliejumi pateptą skardą ir dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus!