INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai brendžio
- 150 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 sauja razinų
- 1 sauja riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, minkštu sviestu ir brendžiu.
Įmaišykite grietinę, miltų mišinį, razinas ir sukapotus riešutus.
Kepkite 50 minučių 175° C laipsnių orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstykite vienu šaukštu cukraus pudros.
Autorius: Aldona
REKLAMA