Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan. Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje. Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę. Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas. Skanaus!
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 saujos džiūvesėlių
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar galima iš akies dėti ko tik norite, pavyzdžiui, obuolių (su jais skaniausia), džiovintų vaisių, aguonų ir pan. Kiaušinius, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir aliejų sumaišykite viename dubenyje. Į tešlą įdėkite susmulkintus obuolius, džiovintus vaisius, aguonas (ką tik norite) ir šį mišinį supilkite į sviestu pateptą ir džiūvėseliais pabarstytą skardelę. Kepkite orkaitėje esant maždaug 180-200 laipsnių temperatūrai, kol pyragas taps gražiai rudas. Skanaus!