Supilkite miltus į didelį dubenį, pridėkite žiupsnelį druskos, įtarkuokite šaltą margariną ir pirštais sumaišykite, kol gausite šlapius trupinius. Supilkite grietinėlę ir išminkykite tešlą. Suminkytą tešlą padėkite į šaldymo kamerą. Obuolius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite į ketvirčius, išimkite sėklalizdžius ir minkštimą sutarkuokite. Į tarkuotus obuolius sudėkite krakmolą, sviestą ir 1 šaukštą virinto vandens. Obuolių masę išmaišykite ir patroškinkite apie 7 -8 min. virš mažos ugnies. Patroškinus leiskite atvėsti ir atvėsus įmaišykite citrinos žievelę, cinamoną bei cukraus pudrą. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Atšaldytą tešlą iškočiokite ir išspauskite apvalius blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėkite po šaukštelį obuolių įdaro ir suformuokite apvalius pyragaičius. Kepkite apie 20-25 min. Iškeptas palikite atvėsti ir apibarstykite cukraus pudra. Skanaus.
Supilkite miltus į didelį dubenį, pridėkite žiupsnelį druskos, įtarkuokite šaltą margariną ir pirštais sumaišykite, kol gausite šlapius trupinius. Supilkite grietinėlę ir išminkykite tešlą. Suminkytą tešlą padėkite į šaldymo kamerą. Obuolius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite į ketvirčius, išimkite sėklalizdžius ir minkštimą sutarkuokite. Į tarkuotus obuolius sudėkite krakmolą, sviestą ir 1 šaukštą virinto vandens. Obuolių masę išmaišykite ir patroškinkite apie 7 -8 min. virš mažos ugnies. Patroškinus leiskite atvėsti ir atvėsus įmaišykite citrinos žievelę, cinamoną bei cukraus pudrą. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Atšaldytą tešlą iškočiokite ir išspauskite apvalius blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėkite po šaukštelį obuolių įdaro ir suformuokite apvalius pyragaičius. Kepkite apie 20-25 min. Iškeptas palikite atvėsti ir apibarstykite cukraus pudra. Skanaus.