Sumaišykite jogurtą su druska bei cukrumi ir sudėkite kepimo sodą bei miltus. Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir iškepkite nedidelius blynelius. Patiekite šiltus su mėgstama uogiene arba grietine bei cukrumi. Skanaus.
Autorius: Šarūnė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
100 gramų kvietinių miltų
200 gramų jogurto
1 arbatinis šaukštelis sodos
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite jogurtą su druska bei cukrumi ir sudėkite kepimo sodą bei miltus. Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir iškepkite nedidelius blynelius. Patiekite šiltus su mėgstama uogiene arba grietine bei cukrumi. Skanaus.