Sviestą išplakti su cukrumi, žiupsneliu druskos, tarkuota citrinos žievele iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir gerai išplakti. Kitame dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais bei krakmolu. Miltų mišinį išsijoti į paruoštą masę. Atsargiai maišant supilti pieną ir 3 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių. Paruoštą tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Iškeptą pyragą ištraukti iš orkaitės, subadyti mediniu smeigtuku ir sulaistyti 5 arbatiniais šaukšteliais citrinos sulčių. Atvėsusį aptepti glaistu. Skanaus!
Pastaba. Ruošiant glaistą reikia sumaišyti išsijotą cukraus pudrą su šlakeliu citrinos sulčių iki vientisos masės.
Sviestą išplakti su cukrumi, žiupsneliu druskos, tarkuota citrinos žievele iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir gerai išplakti. Kitame dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais bei krakmolu. Miltų mišinį išsijoti į paruoštą masę. Atsargiai maišant supilti pieną ir 3 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių. Paruoštą tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Iškeptą pyragą ištraukti iš orkaitės, subadyti mediniu smeigtuku ir sulaistyti 5 arbatiniais šaukšteliais citrinos sulčių. Atvėsusį aptepti glaistu. Skanaus!
Pastaba. Ruošiant glaistą reikia sumaišyti išsijotą cukraus pudrą su šlakeliu citrinos sulčių iki vientisos masės.