Pupos išmirkomos, nulupamos ir išverdamos. Išvirusios išgriebiamos, nusausinamos, suberiamos į troškinimo indą, sudedamas sviestas, tarkuota morka, supilama grietinė, suberiami kmynai, pasūdoma ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės morkos. Tiekiant apibarstome petražolių lapeliais. Valgoma prie mėsos patiekalų. Skanaus
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas kmynų
1 vienetas morkų
2 stiklinės pupų
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
1 stiklinė grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupos išmirkomos, nulupamos ir išverdamos. Išvirusios išgriebiamos, nusausinamos, suberiamos į troškinimo indą, sudedamas sviestas, tarkuota morka, supilama grietinė, suberiami kmynai, pasūdoma ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės morkos. Tiekiant apibarstome petražolių lapeliais. Valgoma prie mėsos patiekalų. Skanaus