INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 stiklinė pupelių (baltos)
- 1 stiklinė pupelių (raudonos)
- 15 vienetų svogūnų (labai mažiukai)
- 300 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
REKLAMA