Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų pupelių
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
100 gramų grybų (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!