• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 2 litrai spanguolių (sultys)
  • 1 litras apelsinų sulčių (atšaldytos)
  • 200 mililitrų degtinės (atšaldyta)
  • 100 mililitrų likerio (tinka "Curacao", "Cointreau" arba "Grand Marnier")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti apelsinus plonais griežinėliais ir įdėti i kamerą (rekomenduojame raudonuosius apelsinus), kol sumaišysime likusius ingredientus. Likusius nurodytus produktus sumaišyti ir įpilti į permatomą ąsotį.
    Tiekti su atšaldytais apelsinų griežinėliais.

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 2 litrai spanguolių (sultys)
  • 1 litras apelsinų sulčių (atšaldytos)
  • 200 mililitrų degtinės (atšaldyta)
  • 100 mililitrų likerio (tinka "Curacao", "Cointreau" arba "Grand Marnier")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti apelsinus plonais griežinėliais ir įdėti i kamerą (rekomenduojame raudonuosius apelsinus), kol sumaišysime likusius ingredientus. Likusius nurodytus produktus sumaišyti ir įpilti į permatomą ąsotį.
    Tiekti su atšaldytais apelsinų griežinėliais.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų