100 mililitrų likerio (tinka "Curacao", "Cointreau" arba "Grand Marnier")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti apelsinus plonais griežinėliais ir įdėti i kamerą (rekomenduojame raudonuosius apelsinus), kol sumaišysime likusius ingredientus. Likusius nurodytus produktus sumaišyti ir įpilti į permatomą ąsotį. Tiekti su atšaldytais apelsinų griežinėliais.
Autorius: Vilma
INGREDIENTAI:
3 vienetai apelsinų
2 litrai spanguolių (sultys)
1 litras apelsinų sulčių (atšaldytos)
200 mililitrų degtinės (atšaldyta)
100 mililitrų likerio (tinka "Curacao", "Cointreau" arba "Grand Marnier")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti apelsinus plonais griežinėliais ir įdėti i kamerą (rekomenduojame raudonuosius apelsinus), kol sumaišysime likusius ingredientus. Likusius nurodytus produktus sumaišyti ir įpilti į permatomą ąsotį. Tiekti su atšaldytais apelsinų griežinėliais.