• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo jautienos
  • 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 1 valgomasis šaukštas provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo jautienos
  • 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • 1 valgomasis šaukštas provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną įtryniau prieskonių mišiniu: druska, citrinpipiriai, susmulkintu česnaku ir SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis.
    Ant mėsos sudėjau svogūno žiedelius, pomidorų pastą ir išmaišiau.
    Po to supyliau vyną ir dėjau į šaldytuvą. Laikiau apie 5 valandas.
    Galima kepti, orkaitėje, grilyje ar tiesiog keptuvėje. Skanaus!

Autorius: Laimutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų