• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto
  • 300 gramų šokoladas (juodas)
  • 3 valgomieji šaukštai klevų sirupas (nebūtina)
  • 200 gramų sausainių
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 100 gramų zefyrų
  • Glajui:
  • 100 gramų šokoladas
  • 50 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto
  • 300 gramų šokoladas (juodas)
  • 3 valgomieji šaukštai klevų sirupas (nebūtina)
  • 200 gramų sausainių
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 100 gramų zefyrų
  • Glajui:
  • 100 gramų šokoladas
  • 50 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 300 g šokolado ir 125 g sviesti ištirpinti garų vonelėje. Tada sudėti klevų sirupą, brendį ir išmaišyti iki vientisos masės.
  2. Sausainius sulaužyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su supjaustytais zefyrais.
  3. Į formą (galima įkloti maistinę plėvelę, kad lengviau išsiimtų desertas) sudėti sausainius su zefyrais, supilti šokolado masę, pamaišyti ir padėti į šaldytuvą sustingti (1,5 - 2 val.)
  4. Baigiant stingti tinginiui, išimti jį iš formos ir aplieti sviesto ir šokolado mase (sumaišyti ir ištirpinti glajui skirtus komponentus).

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų