šiek tiek aviečių (arba kitokios Jūsų mėsgtamos uogos)
šiek tiek cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
4 vienetai kiaušinių
8 vienetai forminės duonos (riekės)
1 stiklinė pieno
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakame viename dubenyje kiaušinius, pieną, vanilę, muskatą bei cukrų. Plakinyje pamirkome duonos riekeles ir apkepame jas iš abiejų pusių (maždaug po 4 min. virš vidutinės ugnies) keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Iškeptas apibarstome cukraus pudra ir patiekiame dar šiltas su uogomis. Skanaus.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių (arba kitokios Jūsų mėsgtamos uogos)
šiek tiek cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
4 vienetai kiaušinių
8 vienetai forminės duonos (riekės)
1 stiklinė pieno
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakame viename dubenyje kiaušinius, pieną, vanilę, muskatą bei cukrų. Plakinyje pamirkome duonos riekeles ir apkepame jas iš abiejų pusių (maždaug po 4 min. virš vidutinės ugnies) keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Iškeptas apibarstome cukraus pudra ir patiekiame dar šiltas su uogomis. Skanaus.