• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (arba kitokios Jūsų mėsgtamos uogos)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 8 vienetai forminės duonos (riekės)
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame viename dubenyje kiaušinius, pieną, vanilę, muskatą bei cukrų.
    Plakinyje pamirkome duonos riekeles ir apkepame jas iš abiejų pusių (maždaug po 4 min. virš vidutinės ugnies) keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Iškeptas apibarstome cukraus pudra ir patiekiame dar šiltas su uogomis.
    Skanaus.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių (arba kitokios Jūsų mėsgtamos uogos)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 8 vienetai forminės duonos (riekės)
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame viename dubenyje kiaušinius, pieną, vanilę, muskatą bei cukrų.
    Plakinyje pamirkome duonos riekeles ir apkepame jas iš abiejų pusių (maždaug po 4 min. virš vidutinės ugnies) keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Iškeptas apibarstome cukraus pudra ir patiekiame dar šiltas su uogomis.
    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų