• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 gramų dešrelių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų