Lašišą supjaustyti. Avokadą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką taip pat supjaustyti. Pasmulkinti kininį kopūstą. Krevetes su supjaustytais produktais sudėti į salotinę, palaistyti citrinos sultimis. Sumaišyti su majonezu. Salotas papuošti ikrais.
Autorius: Aleksas
INGREDIENTAI:
1 vienetas avokadų
1 vienetas paprikų
350 gramų lašišų (sūdyta)
150 gramų majonezo
400 gramų krevečių be kevalo (virtos)
200 gramų ikrų (raudonieji)
1/3 vieneto kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą supjaustyti. Avokadą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką taip pat supjaustyti. Pasmulkinti kininį kopūstą. Krevetes su supjaustytais produktais sudėti į salotinę, palaistyti citrinos sultimis. Sumaišyti su majonezu. Salotas papuošti ikrais.