• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bazilikų (šakelės)
  • šiek tiek cukraus
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų pomidorų pastos (konservuoti (pomodori pelati))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų grietinės (20 proc. riebumo)
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
  • 100 gramų mocarelos sūrio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bazilikų (šakelės)
  • šiek tiek cukraus
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų pomidorų pastos (konservuoti (pomodori pelati))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų grietinės (20 proc. riebumo)
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
  • 100 gramų mocarelos sūrio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį viename litre vandens.

    Pakepinkite nuluptus ir supjaustytus svogūnus bei česnakus. Tuomet sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite dar 3 minutes.

    Supilkite sultinį. Sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę dar 10 minučių.


    Sriubą pagardinkite grietine ir prieskoniais.

    Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarela sūriu.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų