300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką išspausti, sumaišyti su pomidorais. Supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką. Gautą masę supilti į troškinimo indą ir troškinti 15 min. ant vidutinės ugnies. Tada sudėti pomidorų pastą, pasūdyti pagal skonį ir dar patroškinti 2-3 min. Atšaldyti.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
2 česnakų
300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką išspausti, sumaišyti su pomidorais. Supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką. Gautą masę supilti į troškinimo indą ir troškinti 15 min. ant vidutinės ugnies. Tada sudėti pomidorų pastą, pasūdyti pagal skonį ir dar patroškinti 2-3 min. Atšaldyti.