Svogūną, papriką, česnaką supjaustome kuo smulkiau. Pomidorus apiplikome verdančiu vandeniu ir nulupame odelę. Pomidorus taip pat smulkiai supjaustome. Faršą, svogūną ir česnaką kepiname svieste, įberiame miltų, pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais, maišant dar pakepiname. Viską sumaišome su sultiniu, sudedame supjaustytą papriką, pomidorus ir smulkintą jalapeno pipirą. Verdame apie 15- 25 min. Papuošti galima petražolės lapeliais.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
3 vienetai česnakų
2 vienetai paprikų (raudona)
šiek tiek petražolių
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
150 gramų kiaulės faršo
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek jelapenų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1.5 stiklinės sultinio
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną, papriką, česnaką supjaustome kuo smulkiau. Pomidorus apiplikome verdančiu vandeniu ir nulupame odelę. Pomidorus taip pat smulkiai supjaustome. Faršą, svogūną ir česnaką kepiname svieste, įberiame miltų, pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais, maišant dar pakepiname. Viską sumaišome su sultiniu, sudedame supjaustytą papriką, pomidorus ir smulkintą jalapeno pipirą. Verdame apie 15- 25 min. Papuošti galima petražolės lapeliais.