• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek jelapenų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1.5 stiklinės sultinio
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną, papriką, česnaką supjaustome kuo smulkiau. Pomidorus apiplikome verdančiu vandeniu ir nulupame odelę. Pomidorus taip pat smulkiai supjaustome. Faršą, svogūną ir česnaką kepiname svieste, įberiame miltų, pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais, maišant dar pakepiname. Viską sumaišome su sultiniu, sudedame supjaustytą papriką, pomidorus ir smulkintą jalapeno pipirą. Verdame apie 15- 25 min. Papuošti galima petražolės lapeliais.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek jelapenų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1.5 stiklinės sultinio
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną, papriką, česnaką supjaustome kuo smulkiau. Pomidorus apiplikome verdančiu vandeniu ir nulupame odelę. Pomidorus taip pat smulkiai supjaustome. Faršą, svogūną ir česnaką kepiname svieste, įberiame miltų, pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais, maišant dar pakepiname. Viską sumaišome su sultiniu, sudedame supjaustytą papriką, pomidorus ir smulkintą jalapeno pipirą. Verdame apie 15- 25 min. Papuošti galima petražolės lapeliais.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų