REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti vištienos ar jautienos sultinį.
- Morkas supjaustyti kubeliais, o blanširuotus pomidorus galima bet kaip (kepant jie vis tiek ištyžta), po to apkepti keptuvėje ant sviesto. Įberti druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį, arbatinį šaukštelį sausos saldžios paprikos ir pagardinti 3 - 4 valg. šaukštais pomidorų padažo. Pakepinti 3 min. Patarimas! Dėl spalvos ir skonio paskutinę kepimo minutę įberti žiupsnelį cukraus!
- Iš verdančio sultinio išimti mėsą ir į jį supilti tik ką pagamintą pomidorų tyrę su morkomis. Sudėti praplautus ryžius, o po 15 min. ir griežinėliais pjaustytą cukiniją. Cukiniją virti labai trumpai, apie 3 min. Ir pabaigai skonį pagerinti svieste pakepintu česnaku ir žiupsneliu džiovinto bei šakele šviežio baziliko. Ugnį išjungti ir sriubą palikti pastovėti 15 min.
Sriubą valgyti su grietine. Dėl pilnos palaimos siūlau paskrudinti ir baltos duonos skrebutį!
Skanaus!
REKLAMA