• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai želatinos (užpilti 1 stiklinės vandens ( vanduo imamas iš marinatui skirto vandens))
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek pipirai (juodieji ir kvapnieji)
  • 100 gramų acto ( 9%)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai želatinos (užpilti 1 stiklinės vandens ( vanduo imamas iš marinatui skirto vandens))
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek pipirai (juodieji ir kvapnieji)
  • 100 gramų acto ( 9%)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į vandenį suberkite visus marinatui skirtus produktus ir išvirkite marinatą. Į ataušusį marinatą supilkite išbrinkintą ir ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite. Pomidorus supjaustykite apvaliais griežinėliais arba skiltelėmis, taip pat susmulkinkite ir svogūnus. Į švarius paruoštus stiklainius sluoksniais dėkite pomidorus ir svogūnus. Užpilkite paruoštu marinatu.
    Pasterizuokite stiklainius: 0,5 l- 30 min., 1 l - 40 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų