Šis receptas nėra kažkuo ypatingas ar išskirtinis, tačiau tikrai gardus. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi pietūs 4-6 asmenims. Kol verda ryžiai (naudoju braziliškus ryžius - nerealūs), dedu į keptuvę nedideliais kubeliais supjaustytą vištieną, pakepu, tada dedu daržoves ir viską troškinu maždaug 30min., kol paprika bei morkytės suminkštėja. Vėliau ryžius sumaišau su keptuvės turiniu ir įdedu skanaus pomidorų padažo (kartais naudoju Uncle Ben's, kartais lietuvišką saldžiarūgštį, bet galima, be abejo, naudoti ir paprastą padažą). Viskas priklauso nuo Jūsų skonio - nereikia bijoti eksperimentuoti! Mano šeima šį plovą valgo labai gardžiai. Skanaus!
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų (geltonoji)
1 vienetas porų
2 vienetai ryžių (pakeliai)
1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
250 gramų pievagrybių
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šis receptas nėra kažkuo ypatingas ar išskirtinis, tačiau tikrai gardus. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi pietūs 4-6 asmenims. Kol verda ryžiai (naudoju braziliškus ryžius - nerealūs), dedu į keptuvę nedideliais kubeliais supjaustytą vištieną, pakepu, tada dedu daržoves ir viską troškinu maždaug 30min., kol paprika bei morkytės suminkštėja. Vėliau ryžius sumaišau su keptuvės turiniu ir įdedu skanaus pomidorų padažo (kartais naudoju Uncle Ben's, kartais lietuvišką saldžiarūgštį, bet galima, be abejo, naudoti ir paprastą padažą). Viskas priklauso nuo Jūsų skonio - nereikia bijoti eksperimentuoti! Mano šeima šį plovą valgo labai gardžiai. Skanaus!