Kalmarus šiek tiek padaužyti, supjaustyti gabaliukais ir apkepti kartu su šiaudeliais supjaustytais svogūnais ir morkomis. Ryžius nepilnai išvirti. Kalmarų troškinį sudėti į puodą kartu su ryžiais. Pasūdyti, sudėti prieskonius, aliejų, užpilti vandeniu, uždengti ir virti, kol ryžiai galutinai išvirs.
Autorius: Solveiga
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
500 gramų kalmarų
šiek tiek druskos
60 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarus šiek tiek padaužyti, supjaustyti gabaliukais ir apkepti kartu su šiaudeliais supjaustytais svogūnais ir morkomis. Ryžius nepilnai išvirti. Kalmarų troškinį sudėti į puodą kartu su ryžiais. Pasūdyti, sudėti prieskonius, aliejų, užpilti vandeniu, uždengti ir virti, kol ryžiai galutinai išvirs.