• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto paprikų (saldžioji)
  • 100 gramų ryžių (du pakeliai arba)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 saujos špinatų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek mesos (kepta ar virta (turėjau keptą vištos krūtinėlę))
  • šiek tiek kečupo
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išverdame. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, smulkintą svogūną, smulkintą mėsą, smulkintą papriką. Keletą minučių pakepame nuolat maišant. Sudedame svogūnų laiškus, špinatus. Po poros minučių sudedame ryžius, įpilame apie stiklinę vandens, uždedame kečupo, pagardiname druska ir kitais mėgiamais prieskoniais. Maišant leidžiame nugaruoti vandenukui. Skanaus.

Autorius: Tima

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto paprikų (saldžioji)
  • 100 gramų ryžių (du pakeliai arba)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 2 saujos špinatų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek mesos (kepta ar virta (turėjau keptą vištos krūtinėlę))
  • šiek tiek kečupo
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išverdame. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, smulkintą svogūną, smulkintą mėsą, smulkintą papriką. Keletą minučių pakepame nuolat maišant. Sudedame svogūnų laiškus, špinatus. Po poros minučių sudedame ryžius, įpilame apie stiklinę vandens, uždedame kečupo, pagardiname druska ir kitais mėgiamais prieskoniais. Maišant leidžiame nugaruoti vandenukui. Skanaus.

Autorius: Tima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų