Nukėlus nuo ugnies į pieną po truputi dėti miltus maišant mediniu šaukštu, kad nesusidarytų gumuliukai.
Į praaušusią tešlą dėti po kiaušinį taip reguliuojant tešlos kietumą. Tešla turi būti grietinės kietumo, kepti 200 °C temperatūroje kol gražiai pagels.
Skanaus
Autorius: Valentina
INGREDIENTAI:
6 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną su sviestu užvirinti.
Nukėlus nuo ugnies į pieną po truputi dėti miltus maišant mediniu šaukštu, kad nesusidarytų gumuliukai.
Į praaušusią tešlą dėti po kiaušinį taip reguliuojant tešlos kietumą. Tešla turi būti grietinės kietumo, kepti 200 °C temperatūroje kol gražiai pagels.