• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų plekšnių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 gramų ananasų (konservuoti, kubeliais)
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 150 gramų kečupo
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (aitrioji)
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • Padažui:
  • 1 vienetas paprikų (raudona)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų plekšnių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 gramų ananasų (konservuoti, kubeliais)
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 150 gramų kečupo
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (aitrioji)
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • Padažui:
  • 1 vienetas paprikų (raudona)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. troškinkite. Supilkite kečupą, suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų