INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 30 gramų sviesto
- 1 vienetas duonos (Pita, lakštas)
- 8 vienetai virtų dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite bulves ir sugrūskite bulvių košę. Į košę dėkite sviesto, pipirų ir išmaišykite.
Pita duoną supjaustykite stačiakampiais, jog būtų galima įvynioti dešreles.
Kiekvieną duonos paplotėlį tolygiai ištepkite bulvių koše (plonu sluoksniu) ir pabarstykite fermentinio sūrio (neberkite sūrio prie pat kraštų).
Ant kiekvieno duonos ruošinio dėti po dešrelę ir suvynioti.
Kepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol blyneliai gražiai apskrunda.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 30 gramų sviesto
- 1 vienetas duonos (Pita, lakštas)
- 8 vienetai virtų dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite bulves ir sugrūskite bulvių košę. Į košę dėkite sviesto, pipirų ir išmaišykite.
Pita duoną supjaustykite stačiakampiais, jog būtų galima įvynioti dešreles.
Kiekvieną duonos paplotėlį tolygiai ištepkite bulvių koše (plonu sluoksniu) ir pabarstykite fermentinio sūrio (neberkite sūrio prie pat kraštų).
Ant kiekvieno duonos ruošinio dėti po dešrelę ir suvynioti.
Kepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol blyneliai gražiai apskrunda.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI