Supilti į puodą sultinį ir užvirti. Sudėti į puodą plonai supjaustytus kopūstų lapus ir pavirti apie 3-4 min. Tuomet sudėti makaronus, raudonosios paprikos dribsnius bei smulkintas petražoles, pagardinti druska ir virti, kol makaronai suminkštės. Į išvirusią sriubą supilti citrinų sultis, išmaišyti, supilstyti į lėkštes, dėti ant viršaus skustuku plonai supjaustytą parmezano sūrį ir patiekti. Skanaus.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
70 gramų kopūstų (lapai)
šiek tiek paprikų (raudonoji, dribsniai)
2 saujos petražolių
200 gramų makaronų (pilno grūdo)
160 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
3 stiklinės sultinio (vištienų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilti į puodą sultinį ir užvirti. Sudėti į puodą plonai supjaustytus kopūstų lapus ir pavirti apie 3-4 min. Tuomet sudėti makaronus, raudonosios paprikos dribsnius bei smulkintas petražoles, pagardinti druska ir virti, kol makaronai suminkštės. Į išvirusią sriubą supilti citrinų sultis, išmaišyti, supilstyti į lėkštes, dėti ant viršaus skustuku plonai supjaustytą parmezano sūrį ir patiekti. Skanaus.