• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų sraigių (konservuotos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sraiges išimkite iš kiautelių, jei didelės - perpjauti per pusę. Sudėti į keturis mažus molinius indelius, pabarstyti druska, maltais česnakais, pipirais ir ant viršaus uždeti gabalelį sviesto.
    Indelius uždengti ir įkišti į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, palaikyti, kol pradės
    kilti burbuliukai. Srigės neturi išvirti, jas reikia tik sušildyti.
    Valgyti su pakepintais nedideliais batono gabaleliais, juos įtrinti skiltele česnako.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų