INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas obuolių (rūgštus, nedidelis)
- 20 gramų paprikų (raudonoji)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo (česnakinis)
- 100 gramų sūris (rūkytas, "Medžiotojų")
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 225 mililitrai grybų (virti, sūdyti)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytus šviežius grybus išverdame pasūdytame vandenyje, nupilame vandenį ir atvėsiname. Obuolį nulupame, išimame sėklalizdžius bei sutarkuojame burokine tarka. Papriką ir sūrį supjaustome kubeliais. Visus ingredientus sumaišome kartu su grietine, majonezu bei prieskoniais.
Autorius: Lijana
REKLAMA