Nuostabaus skonio ir aromato vištienos krutinėlės kepsniai.
Vištienos krūtinėlę, perpjaukite pusiau, bet ne iki galo, kad būtų kaip kišenėlė. Tuomet visą krūtinėlę ištrinkite vištienos prieskoniais (aš naudoju Santa Maria, nes man jie skaniausi), o "kišenėlę" vištienos prieskoniais, truputį baziliko ir kario. Tuomet susipjaustykite kumpį į maždaug 3 mm storio riekutes, vieną jų įdėkite į vištienos "kišenėlę", pridėkite sūrio tiek, kad gražiai užsidengtų. Tuomet įkaitinti keptuvę su aliejumi(aš naudojau alyvuogių) ir kepti ~10min uždengtą, kad būtų sultinga, po to ~ 10min atidengtą, kol gražiai apskrus (jei norite pabaigoje uždėkite fermentinio sūrio). O šalia kaip visada tinka visokios salotos, mišrainės, ryžiai ir t.t. Skanaus ;)
Nuostabaus skonio ir aromato vištienos krutinėlės kepsniai.
Vištienos krūtinėlę, perpjaukite pusiau, bet ne iki galo, kad būtų kaip kišenėlė. Tuomet visą krūtinėlę ištrinkite vištienos prieskoniais (aš naudoju Santa Maria, nes man jie skaniausi), o "kišenėlę" vištienos prieskoniais, truputį baziliko ir kario. Tuomet susipjaustykite kumpį į maždaug 3 mm storio riekutes, vieną jų įdėkite į vištienos "kišenėlę", pridėkite sūrio tiek, kad gražiai užsidengtų. Tuomet įkaitinti keptuvę su aliejumi(aš naudojau alyvuogių) ir kepti ~10min uždengtą, kad būtų sultinga, po to ~ 10min atidengtą, kol gražiai apskrus (jei norite pabaigoje uždėkite fermentinio sūrio). O šalia kaip visada tinka visokios salotos, mišrainės, ryžiai ir t.t. Skanaus ;)