INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai maltų)
- 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
- šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliais)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite gabalėliais ir šiek tiek išmuškite.
Darome marinatą:
Sumaišyti visus kitus ingredientus (išskyrus pipirus).
Gauta masė turi būti majonezo konsistencijos.
Sudėti mėsą į marinatą ir palaikyti per nakt.
Dvi valandas prieš kepimą berti pipirus.
Kepti ant karštų žarijų.
Skanaus :)
Autorius: Aura
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai maltų)
- 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
- šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliais)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite gabalėliais ir šiek tiek išmuškite.
Darome marinatą:
Sumaišyti visus kitus ingredientus (išskyrus pipirus).
Gauta masė turi būti majonezo konsistencijos.
Sudėti mėsą į marinatą ir palaikyti per nakt.
Dvi valandas prieš kepimą berti pipirus.
Kepti ant karštų žarijų.
Skanaus :)
Autorius: Aura
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI