Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius. Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti. Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis bazilikų (malti)
šiek tiek cinamono
1 vienetas citrinų
1/4 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
1.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas laurų lapų (susmulkintas)
šiek tiek muskato (maltas)
2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
500 gramų kiaulienos
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius. Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti. Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.