• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (malti)
  • šiek tiek cinamono
  • 1 vienetas citrinų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas laurų lapų (susmulkintas)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
  • 500 gramų kiaulienos
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius.
    Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti.
    Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (malti)
  • šiek tiek cinamono
  • 1 vienetas citrinų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas laurų lapų (susmulkintas)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
  • 500 gramų kiaulienos
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius.
    Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti.
    Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų