Pirmiausia užpilame kuskuso kruopas verdančiu vandeniu ir uždengę palaikome 5 minutes, kad išbrinktų. Viename dubenyje sumaišome sausus ingredientus. Į atskirą dubenėlį įmušame kiaušinius, įpilame aliejų ir plakame, kol susimaišys. Sudedame petražoles ir tarkuotą citrinos žievelę. Tuomet įmaišome sausus ingredientus ir išbrinkusias kuskuso kruopas. Viską gerai išmaišę sudedame tešlą į popierines ar kitokias Jūsų turimas keksiukų formeles ir kepame maždaug 30 minučių (kol gražiai parus) 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Pirmiausia užpilame kuskuso kruopas verdančiu vandeniu ir uždengę palaikome 5 minutes, kad išbrinktų. Viename dubenyje sumaišome sausus ingredientus. Į atskirą dubenėlį įmušame kiaušinius, įpilame aliejų ir plakame, kol susimaišys. Sudedame petražoles ir tarkuotą citrinos žievelę. Tuomet įmaišome sausus ingredientus ir išbrinkusias kuskuso kruopas. Viską gerai išmaišę sudedame tešlą į popierines ar kitokias Jūsų turimas keksiukų formeles ir kepame maždaug 30 minučių (kol gražiai parus) 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!