INGREDIENTAI:
- 2 vienetai avokadų
- 2 vienetai paprikų (konservuota, raudonoji)
- 4 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek apelsinų sulčių
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui reikės:
stiklinės vandens
raudonojo svogūno
2 šaukštų tarkuoto imbiero
0,5 stiklinės acto
cukraus
druskos
juodųjų pipirų
kelių lauro lapų.
Paruošiame marinatą: į puodą sudedame supjaustytą svogūną, imbierą, pipirus,lauro lapus, supilame vandenį, actą, beriame žiupsnelį cukraus, druskos ir užviriname. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname. Marinatu apipilame į stiklainiuką sudėtas gabalėliais pjaustytas silkes ir parą laikome šaldytuve.
Avokadus perpjauname, išimame kaulus, supjaustome kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
Konservuotas paprikas nuvarviname, supjaustome kubeliais.
Virtus burokėlius sutarkuojame, apšlakstome apelsinų sultimis.
Į porcijos dydžio dubenėlius dedame po 2-3 šaukštus smulkintų silkių ir šaukštu suspaudžiame paviršių.Dedame tokį pat sluoksnį avokado, apibarstome daržovių prieskoniais, paskui - sluoksnį paprikų, o galiausiai virtų burokėlių. Viršų apibarstome mėgstamais daržovių prieskoniais.
Papuošiame krapų šakelėmis. Skanaus!
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai avokadų
- 2 vienetai paprikų (konservuota, raudonoji)
- 4 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek apelsinų sulčių
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui reikės:
stiklinės vandens
raudonojo svogūno
2 šaukštų tarkuoto imbiero
0,5 stiklinės acto
cukraus
druskos
juodųjų pipirų
kelių lauro lapų.
Paruošiame marinatą: į puodą sudedame supjaustytą svogūną, imbierą, pipirus,lauro lapus, supilame vandenį, actą, beriame žiupsnelį cukraus, druskos ir užviriname. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname. Marinatu apipilame į stiklainiuką sudėtas gabalėliais pjaustytas silkes ir parą laikome šaldytuve.
Avokadus perpjauname, išimame kaulus, supjaustome kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
Konservuotas paprikas nuvarviname, supjaustome kubeliais.
Virtus burokėlius sutarkuojame, apšlakstome apelsinų sultimis.
Į porcijos dydžio dubenėlius dedame po 2-3 šaukštus smulkintų silkių ir šaukštu suspaudžiame paviršių.Dedame tokį pat sluoksnį avokado, apibarstome daržovių prieskoniais, paskui - sluoksnį paprikų, o galiausiai virtų burokėlių. Viršų apibarstome mėgstamais daržovių prieskoniais.
Papuošiame krapų šakelėmis. Skanaus!
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI