• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai figų (konservuotos)
  • 2 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, riekelės)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (balzamiko)
  • 1 vienetas bandelių (ciabatta)
  • 1/4 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
  • 1 sauja gražgarsčių (smulkinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite gražgarsčių salotas su balzamiko actu.
    Figas sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
    Perpjaukite bandelę horizontaliai pusiau, vieną pusę aptepkite figų mase, kitą gražgarsčių ir acto mišiniu, į vidurį sudėkite kiaulienos kumpį bei mocarela sūrį.
    Dėkite sumuštinį ant grilio ir pakepinkite kiekvieną pusė apie 2-3 min., kol gražiai apskrunda.
    Skanaus.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai figų (konservuotos)
  • 2 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, riekelės)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (balzamiko)
  • 1 vienetas bandelių (ciabatta)
  • 1/4 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
  • 1 sauja gražgarsčių (smulkinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite gražgarsčių salotas su balzamiko actu.
    Figas sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
    Perpjaukite bandelę horizontaliai pusiau, vieną pusę aptepkite figų mase, kitą gražgarsčių ir acto mišiniu, į vidurį sudėkite kiaulienos kumpį bei mocarela sūrį.
    Dėkite sumuštinį ant grilio ir pakepinkite kiekvieną pusė apie 2-3 min., kol gražiai apskrunda.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų