Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais. Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes). Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis. Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį. Kepame, suvėrę ant iešmų, šašlykinėje.
Autorius: Jorė
INGREDIENTAI:
2 stiklinės granatų (sultys)
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulės prandinės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais. Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes). Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis. Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį. Kepame, suvėrę ant iešmų, šašlykinėje.