INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (malta)
- 14 vienetų persikų (konservuoti, puselėmis)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salotų (lapai, papuošimui)
- 200 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
- 80 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš sirupo išimti persikų puseles ir jas apsausinti. Vištieną supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pakepinti svieste, keptuvę uždengus dangčiu. Pasūdyti ir atvėsinti. Sumaišyti sūrį, majonezą, vištienos gabalėlius, paskaninti paprika ir sudėti į persikų puseles. Papuošti petražolėmis.
Autorius: Ramune
INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (malta)
- 14 vienetų persikų (konservuoti, puselėmis)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salotų (lapai, papuošimui)
- 200 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
- 80 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš sirupo išimti persikų puseles ir jas apsausinti. Vištieną supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pakepinti svieste, keptuvę uždengus dangčiu. Pasūdyti ir atvėsinti. Sumaišyti sūrį, majonezą, vištienos gabalėlius, paskaninti paprika ir sudėti į persikų puseles. Papuošti petražolėmis.
Autorius: Ramune
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI