INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 6 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 1 kilogramas žuvies ((sardinė, menkė) be kaulų)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imame didelę skardą, ištepame aliejumi, sudedame per visą dugną žuvį, užbarstome druskyte, pipirais, žuvies prieskoniais, supjaustytu česnaku, užpilame pomidorų padažu, apibarstome smulkiai supjaustytu čiliuku (jei nepatinka pikantiškas, išimkite sėklas), supjaustome plonais griežinėliais pomidorus ir jais gražiai apdėliojame visą paviršių.
Citriną pjauname pusiau, supjaustome plonais griežiniais ir dėliojame gražiai iš šonų.
Apipilame viską aliejumi.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 45 min.
Skanaus.
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 6 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 1 kilogramas žuvies ((sardinė, menkė) be kaulų)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imame didelę skardą, ištepame aliejumi, sudedame per visą dugną žuvį, užbarstome druskyte, pipirais, žuvies prieskoniais, supjaustytu česnaku, užpilame pomidorų padažu, apibarstome smulkiai supjaustytu čiliuku (jei nepatinka pikantiškas, išimkite sėklas), supjaustome plonais griežinėliais pomidorus ir jais gražiai apdėliojame visą paviršių.
Citriną pjauname pusiau, supjaustome plonais griežiniais ir dėliojame gražiai iš šonų.
Apipilame viską aliejumi.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 45 min.
Skanaus.
Autorius: Jūratė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI