• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek obuolių
  • šiek tiek spanguolių (arba bruknės, džemas)
  • šiek tiek raudonojo vyno
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
  • šiek tiek žalumynų (provanso)
  • šiek tiek mesos (karbonadinė išmušta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais, apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje pilame šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių.
    Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam išimam sėklalizdžius. Į puodą įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, dedame šaukstą cukraus, dedame obuolio puseles ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklalizdis, dedame šaukštelį spanguolių džemo.
    Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiame su bulvių koše arba ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek obuolių
  • šiek tiek spanguolių (arba bruknės, džemas)
  • šiek tiek raudonojo vyno
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
  • šiek tiek žalumynų (provanso)
  • šiek tiek mesos (karbonadinė išmušta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais, apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje pilame šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių.
    Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam išimam sėklalizdžius. Į puodą įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, dedame šaukstą cukraus, dedame obuolio puseles ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklalizdis, dedame šaukštelį spanguolių džemo.
    Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiame su bulvių koše arba ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų