Makaronus išverdame. Jei mėgstate traškiau, galite apkepti keptuvėje. Tada paruošiame padažą. Lašinukus smulkiai supjaustome, sutarkuojame smulkiai morką, svogūną, susmulkiname turimus žalumynus (petražolę ar salotos lapą). Lašinukus gerai apkepame su svogūnu, tada beriame smulkintas morkas, pilame 200 ml vandens, dedame 3 šaukštus miltų, 2 šaukštus sviesto, šaukštą kečupo. Ant mažos ugnies troškiname kol sutirštės. Dedame makaronus į lėkštę ir užpilame padažu, pabarstome pipirais ar paprikos prieskoniais. Papuoškite salotų lapeliu, petražolėmis ar kuo mėgstate. Skanaus!
Autorius: elinda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
20 gramų salotų
1 vienetas svogūnų
50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
300 gramų makaronų
200 mililitrų vandens
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 valgomasis šaukštas kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išverdame. Jei mėgstate traškiau, galite apkepti keptuvėje. Tada paruošiame padažą. Lašinukus smulkiai supjaustome, sutarkuojame smulkiai morką, svogūną, susmulkiname turimus žalumynus (petražolę ar salotos lapą). Lašinukus gerai apkepame su svogūnu, tada beriame smulkintas morkas, pilame 200 ml vandens, dedame 3 šaukštus miltų, 2 šaukštus sviesto, šaukštą kečupo. Ant mažos ugnies troškiname kol sutirštės. Dedame makaronus į lėkštę ir užpilame padažu, pabarstome pipirais ar paprikos prieskoniais. Papuoškite salotų lapeliu, petražolėmis ar kuo mėgstate. Skanaus!