Vištienos blauzdeles aptepame majonezu bei prieskoniais ir pašauname įprastai į orkaitę tol, kol apskrus ir iškeps. Tada apkepiname pjaustytas bulves karštuose riebaluose.
Pasiruošiame padažą: šiaudeliais supjaustome morką ir cukiniją, pievagrybius. Tada įkaitiname keptuvę, į ją dedame morkas su smulkintu česnakėliu, dedame cukiniją bei pievagrybius ir viską šiek tiek apkepame. Įdedame kario, druskos. Tada pilame stiklinę pieno ir dedame tris šaukštus miltų bei šaukštą sviesto. Troškiname tol, kol sutirštės. Dedame vištos blauzdeles, bulvytes ir užpilame padažiuku, skanaus!
Autorius: justina
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių
1 skiltelė česnakų
1 vienetas morkų
šiek tiek vištienos blauzdelių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
4 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
100 gramų cukinijos
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos blauzdeles aptepame majonezu bei prieskoniais ir pašauname įprastai į orkaitę tol, kol apskrus ir iškeps. Tada apkepiname pjaustytas bulves karštuose riebaluose.
Pasiruošiame padažą: šiaudeliais supjaustome morką ir cukiniją, pievagrybius. Tada įkaitiname keptuvę, į ją dedame morkas su smulkintu česnakėliu, dedame cukiniją bei pievagrybius ir viską šiek tiek apkepame. Įdedame kario, druskos. Tada pilame stiklinę pieno ir dedame tris šaukštus miltų bei šaukštą sviesto. Troškiname tol, kol sutirštės. Dedame vištos blauzdeles, bulvytes ir užpilame padažiuku, skanaus!