REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 250 g miltų, 125 g sviesto, 1 trynio, 1/4 šaukštelio druskos ir dviejų šaukštų vandens suminkyti tamprią tešlą.
- Grybus nuvalyti, supjaustyti ir 2 minutes pakepinti su 3 šaukštais sviesto. Perdėti į dubenėlį.
- Į keptuvę, kurioje kepė grybai, dėti svogūnus. Kai jie apkeps, įberti šaukštą miltų, supilti vyną, sultinį ir daugiau nei pusę grietinės. Išmaišyti, užvirinti ir nukelti nuo ugnies. Pasūdyti ir supilti trynį, sumaišytą su likusia grietine.
- Tešlą suminkyti, iškočioti ir perdėti į kepimo formą. Ištempti kraštus ir keliose vietose subadyti šakute.
- Tešlą apdėti šonine, sukrėsti grybus ir užpilti padažu. Pyragą pašauti į orkaitę, po 15 minučių apibarstyti sūriu.
REKLAMA