Prisirinkite pienių žiedų, sudėkite juos į puodą su litru verdančio vandens, pavirkite 15 min. ir nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų ir pavirkite dar apie 1 valandą. Po to supilkite šviežiai spaustas citrinos sultis. Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite. Laikykite stiklainiukuose. Ši uogienė labai gerai gripuojant bei sergant plaučių uždegimu. Skanaus!
Autorius: Ligita
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 kilogramas cukraus
1 litras vandens
200 gramų pienių (žiedai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prisirinkite pienių žiedų, sudėkite juos į puodą su litru verdančio vandens, pavirkite 15 min. ir nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų ir pavirkite dar apie 1 valandą. Po to supilkite šviežiai spaustas citrinos sultis. Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite. Laikykite stiklainiukuose. Ši uogienė labai gerai gripuojant bei sergant plaučių uždegimu. Skanaus!