REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia reikia pasigaminti picos padą. Jam gaminti laiko tikrai neužtruksime, užteks 5 minučių ir turėsime idealų ir tobulą padą, kuris paskrudęs taps tiesiog tobulas.
Imame dubenį ir supilame sausas mieles, tuomet 0,5 stiklines šilto vandens ir išmaišome mieles. Atlikus šį veiksmą, supilame stikline miltų ir viską maišome iki picos padui panašios masės. Reikėtų nepadauginti nei miltų, nei vandens, nes kitaip tešla gausis per kieta arba per minkšta. Kadangi jau esu atidirbusi šį minkymo būdą, todėl sakau, kad nepykit jei nepavyks iš pirmo karto (dar kartelis ir kiekviena šeimininkė atras savo idealų padą )
Taigi padas jau padarytas paliekame pakilti.
Ruošiame picos įdarą. Supjaustome įdarui skirtus produktus. Išklojame kepimo popieriumi skardą, dedame picos padą ištepame jį kečupu ir krauname viską ką turime susipjaustę. Pabaigoje nepamirštame užberti daug sūrio ir pašauname į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Žiūrim, kad pica nepridegtų :)
Nepamirškite įdėti daug meilės, pastangų ir ryžto :)
REKLAMA