INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai obuolių
- 200 gramų vištos filė (virta filė be kaulų)
- 4 vienetai kiaušinių (virti kietai)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų pieno
- 100 gramų pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
REKLAMA