INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek paprikų
- 250 gramų pomidorų pastos
- šiek tiek taukų (riebalų) (kepimo formai patepti, pagrindui)
- 500 gramų kvietinių miltų (pagrindui)
- 100 gramų pievagrybių
- 1 stiklinė vandens (pagrindui)
- šiek tiek dešros (Biovela)
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos (pagrindui)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus (pagrindui)
- 30 gramų mielių (pagrindui)
- šiek tiek raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti saliami, supjaustytus pievagrybius, smulkintą papriką, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą, papuošti pomidorais ir baziliku.
Autorius: Inesa
REKLAMA